Info over digitale marketing die iedere starter verdient

  • Post author:
  • Post category:Blog

Ongetwijfeld zijn er op dit moment weer een hele hoop tijdelijke nagelbijters. Mensen die volgend kwartaal starten als zelfstandige (in bijberoep). Of mensen die net gestart zijn en die klanten willen bereiken.
Dappere strijders die nog geen idee hebben wat CEE precies inhoudt. Chief Executive Everything dus. LOL

Wanneer ik tijdens netwerkevents in contact kom met starters, in het bijzonder in online groepen, valt me op dat ze vaak met soortgelijke vragen zitten.

Ik heb recent voor een paar mensen genoteerd welke info rond digitale marketing ik liever vanaf dag 1 had gehad, jij misschien ook…

– dat ik niet meer vanaf dag 1 een website zou maken, maar wel een domeinnaam zou kopen
– hoe je een professioneel ogend mailadres maakt
– hoe ik vandaag een geschikt social media kanaal zou kiezen

Daarop kwamen in mijn online community reacties als:

Woow Sara das inderdaad gewéldige info ❤️(had ik die ook maar vanaf dag 1 zomaar op een plateautje gekregen …)

en

Wauw, Sara, ik heb het gelukkig zélf niet meer nodig, máár als hulp voor de deelnemers aan mijn opleiding tot zelfstandige opruimcoach is dit van een absolute meerwaarde – vooral omdat ik het zelf niet zo duidelijk aan hen krijg uitgelegd. Merci dus!

 

Uiteraard bezorg ik het ook graag aan jou!

Je kan de download hier aanvragen.

En ja, delen mag!!!