Aanbod: RSI preventie Efficiënter en gezonder werken in praktijk

  • Voor iedereen die aan beeldschermwerk doet
  • Tips en tricks om vlotter te werken op PC (Windows)
  • Hoe sneller werken ook gezonder kan zijn en RSI kan helpen voorkomen

Opleiding in het kader van welzijn op het werk

In de Westerse wereld zou tot 20% van de werkende bevolking leiden aan aandoeningen als RSI die een directe link hebben met hoe we de PC gebruiken.

Welzijn op het werk verhogen is een verplichting en vaak wordt er dan maar gewoon de goedkoopste training geboekt zodat het puntje kan worden afgevinkt. Er zijn echter manieren om deze kost tot een investering te maken die werkgever en werknemers ten goede komt door de praktische toepasbaarheid ervan.

Het verhaal achter de sessie

Ik was nog maar 22j en had dus nog een fikse carrière te gaan. Eigenlijk was dit zelfs geen leven meer. Tegen zondagavond was de pijn weg, tegen vrijdagavond zou ik opnieuw geen weg meer weten met mijn (muis)arm.
Vandaag ben ik 40+. Ik werk dagelijks op de PC, soms zelfs meer dan 8u per dag. Toch steekt RSI nog zelden de kop op. Ik werk nochtans niet met een aangepaste muis (meer). Dat vertaal ik ook naar de werkvloer zoals u in dit artikel kan lezen.

Inhoud

Tijdens deze opleiding deel ik mijn hele RSI-verhaal. Inclusief de impact daarvan op mijn carrière en leven. Maar ik deel ook de weg die ik aflegde om er opnieuw van verlost(er) te geraken. Na afloop gaan we praktisch aan de slag per afdeling om praktische oplossingen op maat te bieden in de vorm van een vervolgtraject. Er zijn tevens mogelijkheden om de oplossingen te documenteren zodat ze ook in onboarding-trajecten kunnen worden gebruikt binnen uw organisatie.

 

Vragen? Meer info? Contacteer mij!

 

Liever al een voorproefje van de inhoud? Dat kan via de mini-cursus via mail die je hier gratis kan aanvragen.