Hier vind je in minder dan 20 minuten hoe je Billit kan gebruiken eens het is opgezet. Voor geïnteresseerden toont het hoe factureren via Billit in z’n werk gaat. Heb je hulp nodig bij het opzetten van je account? Contacteer me gerust.

Verkoopfacturen maken (5 min)

Leer hier een factuur maken voor je inkomsten met Billit.
Wil je graag dat iemand met je meekijkt wanneer je je eerste factuur maakt? Contacteer mij gerust voor persoonlijke begeleiding!
Maak je liever gebruik van uitgeschreven stappen? Die kan je vinden op deze Billit-helppagina.

Aankoopfacturen invoeren (7 min)

Leer hier je uitgaven in Billit importeren.

Klanten zijn hierover unaniem: ze starten met Billit voor de verkopen maar worden nog enthousiaster wanneer ze aankopen zo snel kunnen verwerken en opvolgen!

Wil je meer leren over hoe je nu het meeste haalt uit je Billit-abonnement door in Outlook en/of Google te zorgen dat mails met facturen op de juiste plek terechtkomen? Dan kan je me gerust contacteren!

Wat dan met facturen die niet als bijlage worden gestuurd zoals telefoonmaatschappijen, energieleveranciers, sociale secretariaten? Contacteer hen en vraag om de facturen vanaf nu via “Peppol” te ontvangen. Peppol is een beveiligd netwerk waarover facturen beveiligd worden verstuurd. Deze bedrijven sturen geen factuur via mail omdat er teveel facturatiefraude is. Peppol gaat dat risico quasi elimineren.
TIP: Billit biedt ook een help-pagina met nog meer trucjes om het meeste te halen uit deze functionaliteit.

Boekhoudstukken doorsturen naar de boekhouder (4 min)

Hier leer je hoe je alle facturen makkelijk door kan sturen naar je boekhouder.

Vind je de communicatie met je boekhouder geen evidentie, en al helemaal niet over IT-technische kwesties? Ben jij er ook van overtuigd dat het nochtans goed zou zijn om even af te stemmen? Weet dan dat je mij altijd mag contacteren om het overleg rond de opstart met Billit te faciliteren.

Let op indien je boekhouder met ExactOnline of Octopus werkt! Hier is de overdracht via mail zoals in de video uitgelegd mogelijk, maar ook een diepgaande koppeling. Voor een diepgaande koppeling tot stand te brengen is het aangewezen de experten van Billit in te roepen.

Facturen personaliseren (3 min)

Wil je de huisstijl aanpassen? In Billit kan dat perfect.

Wil je graag een verregaande aanpassing aan je huisstijl? Dan mag je contact opnemen zodat ik het voor jullie in orde breng!

Klaar om met Billit te starten?

Hier kan je je account aanmaken. Indien je wenst bezorgen we je gratis een stappenplan om de instellingen juist te helpen zetten. (Om bankrekeningen te koppelen en facturen via mail uit je eigen mailbox te laten vertrekken)
Neem contact op om het aan te vragen.

Meer hulp gewenst?

Ziezo, in deze paar korte video’s gaf ik je een basis mee. Weet dat Billit echter heel wat mogelijkheden biedt. Alles om jou de kans te geven om:

  • vlot aankopen en uitgaven op te volgen met automatisaties
  • goedkeuringsflows voor aankopen in te voeren
  • automatisch betalingen verwerken
  • aankopen per leverancier te bekijken
  • verkopen per klant te bekijken
  • verkopen per product
  • het risico op fraude drastisch te verminderen

Allemaal dingen die best specifiek voor jouw bedrijf worden bekeken. Daarom kijk ik graag met jou dat stapje verder in jouw administratieve flow! Neem gerust contact op.

Wij zijn