Review Carolien Vreysen

Carolien Vreysen, Diëtiste, klopte bij mij aan omdat ze telkens heel wat tijd stak in de administratieve opvolging van dossiers. We konden een mooie tijdsbesparing realiseren: minstens 30 min werd gereduceerd tot 5 min, oftewel een tijdsbesparing van 84%!!

Dit is wat Carolien zelf zegt over de samenwerking:

“Ik ben heel blij dat ik via via bij Sara van Kanli ben terecht gekomen. Meteen vanaf het kennismakingsgesprek had ik het gevoel dat Sara de juiste persoon voor de opdracht was. Ze kon niet alleen mijn opdracht (gepersonaliseerde dieetlijsten genereren op basis van bepaalde data) uitvoeren, maar zorgde er ook voor dat het sneller, efficiënter en foutloos kan verlopen. Het resultaat is beter dan ik in gedachten had. Tijdens ons eerste gesprek vertelde Sara me dat ze bedrijven helpt om tot 80% productiever te zijn. Ik kan dit alleen maar bevestigen. Van een taak die me normaal 30 à 60 min kost en waarbij ik moet controleren op menselijke foutjes, ben ik naar een goed systeem gegaan waarin ik een overzicht genereer in slechts 5 minuten zonder dit te moeten nakijken. Ik ben een zeer tevreden klant en raad met veel plezier Sara aan aan iedereen die op een repetitieve of tijdrovende taak vastloopt en daar verandering in wil brengen”

Carolien, diëtiste – www.dietistecarolienvreysen.be