Persoonlijke productiviteit én voldoening verhogen, ja dat kan!

Misschien wil jij dat ook wel. Mogelijk voel je dat bepaalde taken sneller moeten kunnen of duurt het langer dan gepland,. Wie weet voel je zelfs de fysieke pijn van te veel klikken op PC. Ik herken het. ik wilde koste wat het kost het verschil maken, maar op mijn 22ste kreeg ik een muisarm. Ik werd verplicht om de computer anders te gebruiken om mijn doelen te halen.

De methode die ik door de jaren ontwikkelde brengt niet enkel hogere productiviteit maar ook hogere voldoening en minder fysieke klachten. En dat gun ik ook jou!

Jij kan:

  • Je eigen werkomgeving aangenamer maken
  • Dubbel werk (wat je onbewust doet) uitschakelen en dus de werkdruk verlagen
  • Je kennis en vaardigheden op PC optimaliseren om je doelen makkelijker te halen
  • Productiviteit verhogen

Zonder volle dagen training te volgen, maar door hands-on interventies binnen je eigen takenpakket.

Door de pandemie is de stress op vlak van werk alleen maar toegenomen. Wie niet flexibel genoeg is, breekt. Wie er langer over doet om het werk gedaan te krijgen ook. We moeten ons allemaal heruitvinden. Daar heb ik wel wat ervaring mee!

In 2008 wenste ik minder uren in administratie te stoppen om zo tijd vrij te krijgen voor andere taken en uitdagingen. Ik slaagde erin gemiddeld 30% tijd te besparen op administratie.
Het werd een van de eerste cases die ik uitwerkte en het had een enorme impact die leidden tot de ontwikkeling van mijn eigen programma.

In een tijd waarin velen verplicht worden eigenhandig meer werk te verzetten omwille van besparingen of omwille van collega’s die uitvallen is dit het moment om effectiever te gaan werken. In dit programma leer ik je op een Lean manier werken met Windows 10 en O365.

Ben jij die ambitieuze professional die graag meer impact wil kunnen maken zonder er zelf aan onderdoor te gaan?  Mag je computer gerust wat harder werken en jij wat minder? Dan is dit programma helemaal op jouw maat geschreven.

Je gaat

  •  makkelijker bestanden beheren in de cloud en op je computer
  • je mailbox actiever onder controle gaan houden (terwijl het je minder energie gaat kosten)
  • aan de slag met je eigen cases/doelen/uitdagingen binnen Outlook, Excel, Powerpoint, OneNote, Word,…
  • ook anders leren werken met Windows 10 en in online tools
  • volop vragen kunnen stellen en dingen in de praktijk kunnen testen

 Praktisch:

Je kan instappen op ieder gewenst moment. Je krijgt 2-wekelijks de kans om in te bellen tijdens live sessies om vragen te stellen.

Dit is dus geen basiscursus Excel, Outlook of PowerPoint maar een unieke kans om met jouw frustraties even langs te kunnen komen om die om te buigen in opportuniteiten.

Daarnaast krijg je ook toegang tot demo-sessies en een video-training die je de basis uitlegt van effectiever werken. Je vindt er ook handige video-lessen over Outlook, Excel, Powerpoint, Word, OneNote. Ook andere tools uit O365 komen aan bod zoals Teams, Forms en Planner.

Als team of individueel?

Je kan deelnemen als individu of als team. De impact van deze training verhoogt aanzienlijk indien alle teamleden toegang krijgen tot digitale hulp. Zo krijgen we iedereen op eenzelfde niveau binnen de organisatie en wordt er tijdens het traject ook aan procesoptimalisatie gedaan.

Om er echter voor te zorgen dat iedereen toegang kan hebben tot deze dienstverlening zijn er voor individuele deelnemers iedere 2 weken ook avondsessies voorzien.

Eerst even proeven…

Je kan een eerste uur kosteloos genieten van de digitale sherpa.