Sociale media beheren

Je hebt verschillende sociale media (Facebook, Instagram, LinkedIn,…) en je bent op zoek naar een tool om alle kanalen centraal te beheren? Check dan zeker deze tool!

Er is een zee aan tools op de markt en uiteraard hebben ze allemaal voor- en nadelen. Ik ben zelf lang op zoek geweest naar een tool die specifiek kleinere bedrijven kon ondersteunen. dit is tevens de eerste waar ik zelf voor betaald heb en waar ik zo enthousiast over ben dat ik deze blog schrijf en jou de kans bied om 10% korting te krijgen!

Sociamonials is specifiek ontwikkeld om in eerste instantie in te zetten op wat men noemt “organisch bereik”. M.a.w. zoveel mogelijk mensen bereiken met je content zonder te adverteren. Dat is wat mij ook aansprak, want als de tool helpt om te optimaliseren zonder advertentie dan is het ook het geval mét advertentie. En ik merk een duidelijk verschil in bereik wanneer een bericht via Sociamonials werd geplaatst.

Publiceren zoals het jou past

De basics zitten bij Sociamonials écht goed vind ik persoonlijk. Ik weet niet hoe jij je content schrijft, maar eens ik in “flow” ben dan schrijf ik vaak heel gelijkaardige content. Dat is eigenlijk niet zo interessant want je wil niet 2 weken lang dagelijks een video posten met wat tekst bij en dan 2 weken lang enkel quotes. Dat heb ik nu kunnen oplossen door Sociamonials te gebruiken. Bovendien kan ik de content ook in bulk opladen. Ik hoef dus niet online te zijn omcontent te plaatsen. Ik kan dus geconcentreedrer werken. Ja, uiteraard kon ik vroeger ook al mijn content schrijven in Word of Excel en ze dan door iemnd laten publiceren, maar dat is dan weer dubbel werk. Niet meer nodig dankzij de gloednieuwe import-optie. Om er optimaal gebruik van te maken leer ik je graag wat bijkomende handigheidsjes in Excel 😉

Win-acties opzetten in een paar kliks

Bovendien zitten er ook heel specifieke tools in om win- acties op te zetten om je aantal volgers sneller de lucht in te laten schieten door mensen aan te zetten tot delen. Zo’n campagne opzetten kan in een aantal kliks, zonder dat je zelf nog uren aan de slag moet om grafische elementen te maken en dergelijke.

Zin om Sociamonials te testen? Ik mag je via deze link 10% korting aanbieden. Gebruik de kortingscode BTLG bij het afrekenen.